Skip to content

Marketing Manager

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamMarketing

Functieomschrijving

Ben jij creatief en krijg je energie van het bedenken van optimale marketingstrategieën? Ben jij in staat je knowhow, strategisch inzicht en mensenkennis optimaal in te zetten en marketing vakkundig op te kaart te zetten? Reageer dan direct op onze vacature voor Marketing Manager.

De Rol

Considerati groeit hard. Om onze groeiambitie in goede banen te leiden en zijn wij op zoek naar een Marketing Manager. In deze brede rol ben je o.a. verantwoordelijk voor de Marketing voor onze drie business lines: Legal, Public Affairs en Responsible Tech.


Je stelt jaarlijks een marketingstrategie (KPI-bepaling, doelgroep benadering, marketing mix) op, die is gericht op groei. Hierbij Coördineer je de marketingactiviteiten aan de hand van een up-to-date marketing jaarkalender en bewaak je de budgetten.

Samen met de business lines ontwikkel en introduceer je nieuwe proposities Het is een actieve en sterk afwisselende functie die je vraagt veel ballen tegelijkertijd in de lucht te houden.

Campagnemanagement is een significant onderdeel van de baan. Concreet word je verantwoordelijk voor:

 • Ontwikkeling en lancering online en offline communicatie campagnes met de communicatie manager;
 • Lancering online en offline leadgeneratie programma’s t.b.v. acquisitie;
 • Eindverantwoordelijk voor de redactie van conversiegerichte content (blog);
 • Eindverantwoordelijk voor de Considerati website en social media platformen;
 • Eindverantwoordelijk voor de aansturing van onze reclamebureaus.

Als geen ander weet je verbinding te maken met mensen en de organisatie op basis van natuurlijke senioriteit. Dat betekent dat je je durft te uit te spreken en moeilijke gesprekken niet uit de weg gaat. Je bent een volwaardige en senior gesprekspartner voor het Management Team.

Vereisten

Wat neem je mee?

Om onze processen naar een hoger plan te tillen ben je creatief, doelgericht en heb je een commerciële mindset. Je hebt sterke ideeën over het vestigen van thought leadership en het positioneren van een merk.


Uiteraard heb je ruime ervaring in:


 • B2B-marketing;
 • Campagne ontwikkeling en executie;
 • Social media en online marketing;
 • Hands-on uitwerken van communicatiemiddelen;
 • Het opstellen en executeren van een marketingstrategie;
 • Afgeronde HBO/WO opleiding met een marketing of strategie specialisatie;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een B2B organisatie, dienstensector of consultancy.

Over Considerati

Met meer dan 40 collega’s ondersteunen wij in meerdere landen onze klanten om op een verantwoorde manier impact te maken met digitalisering en data gedreven innovatie. Nationale en internationale bedrijven en scale-ups in sectoren als technologie, media, zorg, finance en mobiliteit kunnen al ruim 15 jaar rekenen op onze scherpe adviezen. Considerati staat bovendien als Great Place to Work ook klaar voor haar werknemers. En daar zijn we trots op.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een zelfstandige functie met een grote verantwoordelijkheid voor operationele en strategische werkzaamheden.

Wij bieden ruimte voor ontwikkeling van jouw talenten. Daarom bieden wij een opleidingsprogramma en -budget en een goede pensioenregeling. Je hebt maandelijkse voortgangsgesprekken met de Managing Director en de mogelijkheid tot coachgesprekken ten aanzien van persoonlijke groei en ontwikkeling.


Bij hoogwaardige dienstverlening hoort ook een goed salaris en een bonusmogelijkheid. Werktijden zijn flexibel in overleg. Parttime werken behoort tot de mogelijkheden. Bij Considerati werken we modern en is het mogelijk om reizen te combineren met werken vanuit het buitenland.

Considerati heeft moderne kantoren in Amsterdam, Den Haag en Brussel. De werksfeer is open en betrokken. We staan voor elkaar klaar en zijn trots op onze hoogwaardige dienstverlening. Tegelijkertijd hebben we tijd voor een actief privéleven. Op vrijdag beginnen we met een borrel aan ons weekend, organiseren regelmatig teamuitjes en jaarlijks een buitenlandreis en een skitrip.


Interesse?

Stuur je cv vóór maandag 20 februari 2023. Vragen over de functie of over het proces? Neem dan contact op met Ralph Roels, Senior Recruitment Consultant via roels@considerati.com of 0614139696.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar