Skip to content

Recruitment Lead

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamHR

Functieomschrijving

Ben jij een echte verbinder en krijg je energie van het laten instromen van nieuwe collega`s? Ben jij in staat je knowhow van recruitment, talent sourcing, wervingsstrategieën en mensenkennis optimaal in te zetten? Reageer dan direct op onze vacature voor  Recruitment Lead.

De Rol

Considerati groeit hard. Om onze groeiambitie in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar een (ervaren) Recruitment Lead. In deze rol zorg je voor een optimaal functionerend recruitmentproces wat zorgdraagt voor de tijdige instroom van de juiste medewerkers. Het is een actieve en sterk afwisselende functie die je vraagt veel ballen tegelijkertijd in de lucht te houden.

Als  Recruitment Lead bij Considerati ben je E2E verantwoordelijk voor de operationele gang van recruitment zaken. Denk hierbij o.a. onder andere aan het bedenken, opzetten en uitvoeren van onze E2E wervings- en sourcingstrategie en het geven van essentiële input als het gaat om Employer Branding.


Concreet word je in de rol van Recruitment Lead o.a. verantwoordelijk voor;


  • De strategie en uitvoering van het gehele E2E recruitment proces;
  • Het opzetten en actief opvolgen van een talent sourcingstrategie;
  • 1e aanspreekpunt voor geïnteresseerden in onze organisatie;
  • Een grote ondersteunende rol bij het bedenken en uitvoeren van onze Employer Branding strategie;
  • Het opbouwen en onderhouden van uitstekende relaties met kandidaten en collega`s.

Als geen ander weet je verbinding te leggen tussen mensen en de organisatie op basis van natuurlijke senioriteit. Dat betekent dat je je durft te uit te spreken en moeilijke gesprekken niet uit de weg gaat. Je krijgt energie van het uitvoeren van zowel strategische als operationele taken die direct impact hebben op het werkgeluk van je collega`s.


In deze rol ben je zowel operationeel als organisatorisch een belangrijke factor binnen onze organisatie. Je bent een volwaardige en senior gesprekspartner voor het Management Team en je maakt makkelijk verbinding met mensen binnen en buiten de organisatie.

Vereisten

Wat neem je mee?

Om onze processen naar een hoger plan te tillen ben je creatief en werk je gestructureerd. Je bent in staat om je taken te plannen en te organiseren en stelt prioriteiten als dit nodig is. Er is ruimte om de functie vorm te geven wanneer je hier de mogelijkheden toe ziet. Het opzetten en actief uitvoeren van werving- en sourcingstrategie behoort tot een van je kerntaken.

Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau en minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Dit kan zowel inhouse zijn als bij een agency. Je bezit zeer goede sociale en communicatieve vaardigheden (zowel in het Nederlands als in het Engels) en je scoort hoog op sensitiviteit.


Omdat je praktisch en proactief bent ingesteld weet je de organisatie te ondersteunen met jouw creatieve en originele werving strategieën. Daarnaast assisteer je het management bij hulpvragen inzake recruitment, ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en sta je in nauw contact met onze Talent manager en Marketing team

Over Considerati

Met meer dan 40 collega’s ondersteunen wij onze klanten om op een verantwoorde manier impact te maken met digitalisering en data gedreven innovatie. Nationale en internationale bedrijven en scale-ups in sectoren als technologie, media, zorg, finance en mobiliteit kunnen al 15 jaar rekenen op onze scherpe adviezen. Considerati staat bovendien als Great Place to Work ook klaar voor haar werknemers. En daar zijn we trots op.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een zelfstandige functie met een grote verantwoordelijkheid voor operationele en ook (deels) strategische werkzaamheden.


Wij bieden ruimte voor ontwikkeling van jouw talenten. Daarom bieden wij een opleidingsprogramma en -budget, een goede pensioenregeling. Bij hoogwaardige dienstverlening hoort ook een goed salaris. Werktijden zijn flexibel in overleg. Parttime werken behoort tot de mogelijkheden. Bij Considerati werken we modern en is het mogelijk om reizen te combineren met werken vanuit het buitenland.


Considerati heeft lichte en ruimtelijke kantoren in Amsterdam en Den Haag. De werksfeer is open en betrokken. We staan voor elkaar klaar en zijn trots op onze hoogwaardige dienstverlening. Tegelijkertijd hebben we tijd voor een actief privéleven. Op vrijdag beginnen we met een borrel aan ons weekend, organiseren regelmatig teamuitjes en jaarlijks een buitenlandreis en een skitrip.


Interesse?

Stuur je cv vóór maandag 28 november 2022. Vragen over de functie of over het proces? Neem dan contact op met Ralph Roels, Senior Recruitment Consultant via roels@considerati.com of 0614139696.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar